#118220
BluntZ

Hvad er det for noget vås?

Bankerne har ALTID en interesse i deres valg af lån-typer. I 2006 tjente hver bankrådgiver i landets 20 største pengeinstitutter i gennemsnit 946.771,- kroner hjem til deres banker før skat. (Kilde magasinet Finans). Det er klart at uvildig rådgivning næsten altid er en god ide, i forbindelse med boligkøb, låneomlægninger og bankskift.

Rådgivning er ikke i alle tilfælde dyrt. Det kommer an på hvilket behov man som modtager har. Endvidere kan man sige, at mybanker.dk’s forum ikke var 5 øre værd, hvis ikke der var nogen der har behov for generel rådgivning (Så ville Generalen & Gode Råd begynde at kede sig =)*joke).

Når man taler rådgivning er uvlidighed ikke noget der hænger på træerne. Bankerne har måned efter måned deres “Stjerne produkter” som bare skal langes over disken så vidt det er muligt. Og produkterne bliver der flere og flere af, hvilket leder til større behov for uvildig rådgivning.

Jeg har personligt benyttet mig af rådgivning i forbindelse med mit sidste bankskift for ca 2 mdr. siden. Det har sparet mig for ca. 16.000 om året i rente og gebyr udgifter. Desuden føler jeg, at rådgivningen også har “klædt mig godt på” til fremtidige bank overvejelser/forretninger. Det kostede mig ca. 1/4 del af mine besparelser… En god forretning for mig.

Hilsen Bluntz