Forside Fora Privatøkonomi lån trods rki lån trods rki

#118120
Anonym

Kan dog give alle RKI eller DebitorRegistret, registrerede denne håndskrækning, som virker, i og med min bror har gjort det, og jeg har en veninde som arbejder hos en inkasso.

Det I gør er at I skriver et brev til hver af dem som har registreret Jer i rki plus dr.

I brevet skriver I at I ikke er enige i gældens størrelse. Disse breve sender I anbefalet til dem der har fået Jer i rki og dr. Inden I sender dem tager I dog lige kopi af dem både til Jer selv og til rki og dr.

Så længe I er uenige med dem der har fået Jer registreret må I nemlig ikke stå registreret og så skal de slette Jer og dette giver Jer mulighed for ganske kortvarigt at kunne gå til en bank eller lignende og låne beløbet og betale dem ud I skylder penge. Nu kan det være svært for Jer at vide hvornår de så har slettet Jeres registreringer og hvornår I så skal skynde Jer i banken og få det ordnet men dette kan I enten få oplyst ved at ringe til rki og dr efter I har sendt brevene.

Det er selvfølgeligt en kort frist men hvis I bruger den som tiltænkt til at låne pengene i banken og betale dem ud så sker der ikke noget, men betaler I dem ikke ud ryger I selvfølgelig i retten og bliver registreret igen.

Jeg vil tro der går nogle dage fra de har modtaget det til I er slettet og så har I nok max en uge til I står der igen vil jeg tro men muligvis længere tid. Men den dag I er slettet er det bare om at komme afsted og få det på plads så de ikke når at hive Jer i retten.