#118078
Anonym

General Prior mener jeg er fuld af løgn, det der da noget af en påstand.

Det er muligt at de danske banker indbetaler 30 kr. til deres eget betalingsselskab PBS, altså indbetaler de hver gang til sig selv.

Men du skrev jo at de skulle betale dette beløb til de forskellige lande, hvor VISA-KORTENE er blevet brugt til at hæve penge på.

Når stort set ingen af de banker jeg har kendskab til i Frankrig, England, Holland og Tyskland opkræver penge for at hæve penge på et VISA- eller MASTERKORT er det jo indlysende at hver enkelt udenlandsk bank skal debiteres 30 kr. for hver hævning, men de har sikkert heller ikke noget PBS som mellemled, men jeg ved det jo ikke.

Jeg er da godt klar over at alle banker skal tjene penge hjem til aktionærerne, men nogen steder er konkurrencen alså bedre end i Danmark. Det var jo også langt fremme at man skulle betale l,45 kr. hver gang man brugte sit DAN-KORT i en butik, Som Bendt Bendtsen jo havde lavet aftale med bankerne om, men det blev da heldigvis standset p.g.a folkets oprør og modstand.

Alså kan jeg kun anbefale spørgeren hurtigst muligt om at få ansøgt om et VISA-KORT og et MASTER-CARD i en udenlandsk bank. Dette er jo ikke noget problem nu om dage.