#117878
Anonym

Til RKI registrerede og Eks registrede

Husk at tjekke at de faktisk har slettet dig. jeg havde betalt alt min gæld og skulle være slettet, og da jeg 1 år efter ville skifte bank, med tilhørende dankort, fik jeg af vide at det kunne jeg ikke fordi jeg stod i RKI… jeg ringede til RKI for at få afvide hvem der havde registreret mig fordi jeg på det tidspunkt ikke havde nogen gæld nogen steder, og fik afvide at det var et teleselskab.

jeg ringede til dem, og de ville sørge for min sletning men hurra 3 måneder senere prøvede jeg igen, og igen fik jeg nej af samme grund, jeg kontaktede igen teleselskabet, som sagde at de ikke havde slettet mig fordi de ikke kunne finde min sag, de kunne tilmed slet ikke se jeg havde været kunde hos dem, men med RKI’s hjælp blev jeg endelig slettet efter en måned med ringen rundt.

MHT. Skandiabanken:
Det er en god bank, men er man en person der ser det som mulighed for at få dankort, fordi man har brug for hurtige penge, men ingen reel mulighed for at betale tilbage, så lad for gudsskyld være med det… de melder dig til politiet, og du vil sandsynligvis blive dømt for mandatsvig (personlig erfaring – inden folk river hovedet af mig) så benyt kun banken hvis du er en stabil kunde med sans for din egen økonomi 🙂