Forside Fora Bolig og realkredit Gældsaneret og huskøb? Gældsaneret og huskøb?

#117654
Anonym

Er der i det hele taget nogen af jer der har besvaret dette spørgsmål, der har været i nærheden af en gældssanering ?

For det første er det IKKE bare noget man får eller bliver bevilliget, det er en gevaldig process ansøger skal igennem og det er langt fra nemt at få.

Såfremt man er så heldig at blive gældssaneret, er man sat til et absolut minimum i leve omkostninger, hvilket jeg kun synes er fair.
Alle tal er regnet ud fra indtægterne på ansøgningstidspunktet og man skal have en fast indtægt for at kunne få gældssanering.

Da en gældssanering ofte løber med udlodninger over 5 år, er det jo lang tid at spå om…. et halvt år efter kan man jo have været heldig at få et supergodt betalt job, det modsatte kan jo også hænde. Uanset betaler du jo en husleje et eller andet sted og leje kan altså stadig være dyrere end eje, så hvorfor ikke lade de mennesker der har været så uheldige at ende i en gældssituation, få en mulighed for at komme videre…. hvorfor skal de hånes?

Jeg er dybt forarget over de svar der er kommet ind på dette spørgsmål og mener det er folk der absolut kun tænker på sig selv der kan finde på at svare på den måde.

Mit svar på selve spørgsmålet er:

Vent et år mere og vis at I kan spare lidt op, så skulle jeres bank vel nok kunne se, at I er værd at satse på i fremtiden, ellers ville jeg forsøge at skifte bank, de er til for jer ikke omvendt.
Held og lykke fremover!