#117570
Anonym

Hej Jensen og tak fordi du svarede mig.

Jeg har nu snakket med banken om at beholde F5 , fordi banken har ikke ringet eller skrevet til mig , jeg er ikke blevet orienteret om lånet i de 5 år der er gået..

Jeg selv har set at lånet skal refinansieres i Januar 2008 , og da jeg ringede og talte med ( en bankrådgiver )blev jeg oplyst om at hende der har sagen er på orlov og jeg fik et chok da jeg fandt ud af at hende jeg talte med anede ikke noget om nordeakredit og lånet.

Hun sagde til mig at hvis jeg ikke gør noget så fortsætter jeg med et F1 og ikke F5?????????????

Jeg insisterede på at jeg har et F5 og det kan umuligt være rigtigt
det her og at normalt fortsætter jeg med at et F5 og så talte hun med andre i banken og ringede senere og sagde at det var rigtigt hvad jeg sagde..!!!

Hvordan vil du have at jeg stoler på disse mennesker.

Jeg havde 500000 kroner på min konto sidste år og jeg spurgte banken om en fornuftig rentabel investering så blev jeg rådgivet til at købe en bolig ….og ja ..jeg er blevet henvist til en ejendomsmæglere og jeg købte faktisk en ejelejlighed …og det var i marts måned 2007,tja..jeg fik ikke noget ud af den handel, kun at ejelejlighed står stadigvæk tomt og jeg betaler endnu udgifterne til Grundejerforening..

Jeg hader den bank , og jeg kan ikke koncentere mig til at det her på grund af sygdom..
Og for 3 måneder siden blev jeg også rådgivet til at omlægge mit F5 og gæt til hvilket lån ??..svar er : til et F1 der slutter i januar 2008, JO TIL ET F1 DER SLUTTER I JANUAR 2008!!!
Jeg plejer at stole på banken og jeg troede på at F1 slutter i januar 2009 , men da jeg læste handelspapier blev jeg meget skuffet og jeg ringede straks til banken og klagede, og jeg beordrede dem til at annulere handlen, og de gjorte..

For 5 år siden var jeg i banken og sagde at jeg gerne vil købe Novo aktier for 200000 kroner, men så sagde de at det ikke var en god ide og at jeg nok skal nøjes med 10000 kroner. og igen hørte jeg efter på deres latterlige rådgivning og jeg købte kun for 10000 kroner…tja ..

Men ok, jeg lærer at det her.

Tusind tak til dem der svarede mig, og jeg kunne tænke mig at spørge nogle af Jer vedr.den ejelej, må den godt stå tomt i en periode uden problemer , fordi jeg ved ikke om jeg skal leje den ud eller sælge den igen.

Banken er uprofessionel og jeg er træt af deres rådgivning.

m.v.hilsen