#117312
Anonym

Hej

Hvis du tager (et ekstra?) job, evt. går på aftenskole/får mere uddannelse – så vil du jo netop kunne gøre noget ved din situation. Masser af mennesker opkvalificerer sig og får dermed en bedre løn. Så det er da bedre at gøre noget nu og få en bedre løn inden for et par år, fremfor at sidde hjemme og “ynke” (undskyld udtrykket, men kunne ikke finde et bedre) over, at du ikke kan gå i byen.

Men det virker som om, at mange i denne RKI-debattråd slet ikke har forstået, at der kun er en løsning. Netop at man må gøre noget selv for at komme ud af RKI, og at løsningen ikke er, at man optager mere gæld. Så er der nok nogen, der siger, …jamen vi har børn osv., så vi kan ikke bruge tid på at tage et ekstra job eller tage noget mere uddannelse. Hertil kan jeg kun sige, at det er en dårlig undskyldning – for masser af mennesker på SU har både børn og familie, og de har alle ekstrajob, for SU’en er så latterlig lav, og langt lavere end den startydelse, som mange folketingspolitikere siger, at der ikke er nogen, der kan leve for.

Jeg ved godt, at der vil være mange, der vil sige, at “det er ikke min skyld, at jeg er i RKI”. Tja….men livet er ikke altid retfærdigt, og så må man jo gøre noget selv for at få en bedre situation, uanset hvor uretfærdigt det end kan forekomme.

Mange venlige hilsner
Nuser