#117138
Anonym

Det er helt dejligt at høre at ikke alle dansk-ejede lejligheder i Tyrkiet er ‘sorte’. En dansk ejendomsmægler – så må det næsten være Alanya – der er snart ikke flere danske ejendomsmæglere tilbage andre steder. På den anden side så er der vel ikke så mange lejligheder der til den pris.

Jeg ville som nævnt ikke være så bange for banken i Tyrkiet. Snarere for ejendomsmægleren, så hvis du lader penge stå i en tyrkisk bank, så stil som betingelse at du får en bekræftelse på engelsk tilsendt direkte fra den tyrkiske bank.

Dernæst er det et spørgsmål om hvor roligt du skal sove om natten. Du har altid muligheden for at vælge ‘stor risiko, stort forventeligt udbytte’ eller modsat.

Hvis jeg var dig ville jeg nok være meget fristet til at lade en del af pengene blive stående. Tænk på – hvad sker der hvis kursen falder 25%? Det overlever du nok hvis du lader EUR 5000 stå i TRY/YTL. Hvad siger du til at lade 29.000 blive stående?

Det er et spørgsmål om mavefornemmelser. Tyrkiet tilstræber en stabil kurs (de har ikke opgivet EU), men det er jo usikkert. Der er intet ‘rigtigt svar’.