#116930
Anonym

Hej Leif P

Lige præcis – det er jo helt gak man som forbruger skal “belastes” på den måde. Banker har ikke noget incitament til at gøre det nemmere. Det siger sig selv. Og jeg tror, de fleste giver op og tager det de kender for “man orker jo næsten ikke til at skulle igang én gang til”.

Så kan man naturligvis prøve via nettet og surfe rundt blandt tilbud, blogs som disse etc. Jeg tror dog man skal være meget varsom med at følge råd der kommer herfra. Ofte ved man ikke hvem der er afsender af rådet og hvilken interesse der ligger bag. Og sidst men ikke mindst – ingen står til ansvar andre end én selv hvis rådet er forkert eller sat i en forkert sammenhæng. Det er ikke at sige, at blogs og sites som denne er dårlige. Slet ikke. Det er en glimrende måde at forberede sig på og få information til at kunne stille kvalificerede spørgsmål.

Er der nogen som har nogle inputs til hvilke løsninger man kunne tænke sig. Hvad ville du efterspørge? Er det en totalplan for din økonomi? Er det rådgivning om enkeltprodukter? Er det tilbudsindhentning og ekspedition? Er det løbende overvågning/pleje af økonom? Boliglån? Investeringer og pension? Online løsninger du selv kan anvende? Kurser?