Forside Fora Privatøkonomi Nogen der har overblikket til at få skuden vendt? Nogen der har overblikket til at få skuden vendt?

#116654
Anonym

Hej

Der findes også en ret god bog skrevet af Lisbeth Nebelong. Lisbeth Nebelong har en hjemmeside, hvor du kan læse mere om bogen, og der ligger også nogle gode hints om privatøkonomi. http://www.lisbethnebelong.dk/

Du har meget friværdi i din andelsbolig, så du bør kunne få den lavest opnåelige andelsboliglånsrente, der findes i en eller anden bank. Gå evt. ind på Mybanker.dk’s sammenligningssider, hvor der er oversigter for andelsboliglån og andelsboligkreditter. Kig på den laveste rente, herunder ÅOP efter skat. Hvis du er glad for din nuværende bank, så tag evt. et udtræk med af listen med ned i banken, og spørg om de kan matche den laveste pris. Kan de ikke det, så ved du da i det mindste, hvor du skal starte din søgning. Du kan i øvrigt også få et tilbud fra en bank via Mybanker.dk’s lister. Der er en “Tilbudsknap” på listen. Du kan også øverst på deres site trykke på “Lånetilbud” og få et tilbud fra en en række banker. Du kan også under fanebladet “Bank” trykke på “Skift bank” og se, om hvilke satser, du kan komme til at betale i andre banker på dine personlige lån, kreditter, indlån osv.

Jeg er i øvrigt helt enig med dig i, at børn i skolen burde lære mere om at lægge et budget, så de ikke havner i økonomisk ulykkelig situtation senere i livet.

Mange venlige hilsner
Nuser