#116618
Anonym

hehe må igen sige at jeg intet har indgået med dankse bank… hverken forlig eller lign… jeg er dog VED(EVT. VAR)at indgå frivilligt forlig med dem nu da min del af Erstatningskravet allerede er vokset fra 8.914,37kr til nu at være 17.265,70kr.

Kravet blev stillet mod mig og den anden part i denne KRIMINALSAG(ca 22-24 “små” sager hvorfra 2 sager har direkte relation til selve erstatningskravet) hvor kriminalretten i hillerød stod for at føre danske banks erstatningskrav mod os.(hvilket for mig endte i en betinget fængsels dom og erstatnings kravet fra danske bank)dertil har jeg intet underskrevet eller modtaget udover ca en mdr senere at blive tilsendt et girokort på 18600kr. med 14 dages indbetalingsfrist.

ergo ingen fodge/forlig eller papirer underskretvet… som sagt har dansk bank blot “hævet” det de mente jeg skyldte dem på min konto hos dem som ikke havde kassekredit eller andet bevilliget overtræk…. og dette ved jeg 100% jeg har ret i da den rente som er brugt gemmen hele forløbet er overtræksrente (17.5%)