#116586
Anonym

Kære allesammen

Jeg synes lige at man skal tale pænt til hinanden. Det er i hvert fald aldrig en løsning at komme med sure opstød, uanset hvor berettiget man end føler, at det er.

Anyway. Dette er til Mohammed:

Hvis du har betalt via PBS, og modtager (din kreditor) ikke har fået sine penge, så må det jo stå på en fejlkonto i banken. Og så kan du jo bare bede om dem. Men er det ikke bare sådan, at du har regninger, der har været tilmeldt til PBS, men at du ikke har haft penge på den konto, hvor regningerne er blevet trukket fra, og så har banken tilbageført dine regningsbeløb. Så hvis dette er årsagen, så kan du ikke klandre din bank for noget. Du har selv ansvaret.

Så du må nok hellere få en aftale med dine kreditorer, for der er ikke banker mog bekendt, der låner penge til folk i RKI, medmindre der er en overordentlig god grund til, at man er havnet i RKI. F.eks. hvis man ikke vil betale en regning for noget man mener, at man ikke skal dække. Eksempelvis hvis man har fået en opkrævning på olie, men at man ikke har fået den leveret.

Hvis du dog ejer fast ejendom, så er der selskaber, der låner ud til dig. De tager pant i din faste ejendom. Men du kommer til at betale dyrt for det – for det er ikke venne-renter/gebyrer, som disse selskaber opkræver.

Så gør som så mange andre – tag et ekstrajob, og få din gæld ud af verden eller omlæg din privatøkonomi. Det første er nok nemmest, da det bugner med jobs, og især her op til jul, så leder stormagasiner, storcentre m.v. efter juleassistance. Og der er også masser af rengøringsjobs at få.

Mange venlige hilsner
Nuser