#116386
Michael

Skal vi lige tage den forfra General? Her er mit første svar til spørgeren:

“Kan kun være enig med de øvrige svar. Man kan ikke købe bolig for en årsindkomst omkring de 200.000 medmindre man har en meget stor opsparing/arv/friværdi. Du KAN måske finde en bolig i elendig stand, men er det du har lyst til? Enten må du finde dig en mand eller blive i lejebolig hvilket da bestemt ikke er at foragte. En ejerbolig præsenterer dig ofte for uforudsete udgifter, som du også skal have plads til i budgettet.”

Hvor læser du her en fornedrende og hånende kommentar?? Jeg giver min mening om spørgsmålet og ikke noget som helst andet. Det her forum er iøvrigt ikke et sted hvor der foretages kreditvurderinger. Vi giver blot nogle kommentarer til de oplysninger folk selv stiller til rådighed. Selvfølgelig skal man da altid have foretaget en kreditvurdering i banken – det kommer da ikke som overraskelse for nogen. Alligevel er du åbenbart istand til at foreslå et F5-lån selvom du heller ikke kender personens økonomi?! Nå ja, der er åbenbart forskel på folk.

Ingen behøver følge hverken mine, dine eller andres råd her. Det er en gratis og uforpligtende måde at få andres syn på eksempelvis et boligkøb på. Hvis nogen synes jeg skriver noget sludder, så er der vel ingen grund til at følge rådet vel?