#116372
Anonym

Michael – du er da godt nok pessimist ud over alle grænser.

Hvis man skulle følge din kalkulationsform, ala. at det grundlæggende må forudsættes, at ethvert nybyggeri skrider 1.000.000 – 1.500.000, at det må forudsættes at der straks efter boligkøbet konstateres skader der ikke er omfattet af ejerskifteforsikringen for 500.000, at varmeanlæg og alle hårde hvidevarer simultant bryder samme (og i øvrigt antages at koste det dobbelte af hvad de gør i den virkelige verden), ja så er der defacto ikke stort set ingen førstgangskøbere der har råd til at entrere boligmarkedet.

Michael – jeg synes generelt du giver dårlige råd, og jeg tror bankerne er langt dygtigere til at foretage den konkrete kreditvurdering, end du rent lommefilosofisk kan gøre her.

Det er også et faktum, at rådighedsberegninger faktisk er langt mere subjektive end du går og tror. Nogen par (uden børn) kan købe en ejerlejlighed så de har et rådighedsbeløb på 5000, mens det ikke er forsvarligt at andre erhverver ejerbolig med 14.000 i rådighedsbeløb. Det afhænger af kredit- og forbrugshistori, som bankerne ligger inde med. Det gør du ikke!

Michael – jeg synes simpelthen du er for meget, og nu er det jo også således, at du rent faktisk ikke har pligt til at kommentere hvert eneste indlæg. Har du ikke noget andet at tage dig til?