#105748
Anonym

Slap nu lige af!

Hvis alle bankrådgivere kun varetog bankens interesser og var ligeglade med kunderne, var der nok ikke mange i butikken ret længe efter. Har nogen på dette forum nogensinde tænkt den tanke?

Prioritetskontoen er en form for stående lån, hvis I ikke sørger for at afdrage på den, men det bestemmer I jo selv. Samtidig er det enormt fleksibelt, og bortfalder ikke med tiden som et alm. boliglån vil gøre det, når det afdrages. I kan altså frit bruge kreditten om 5 år, hvis I f.eks vil sætte nyt køkken op eller køb en ny bil. Når først I har betalt for oprettelsen, har I en livslang kredit til rådighed, som I selv kan disponere over.

Mit råd ville være at oprette prioritetslånet og sætte de 110.000 ind på kontoen. Så sparer I 5 % af 110.000 til I beslutter jer for at bruge af pengen, og betaler netop derfor ikke for at “låne jeres egne penge”, men får faktisk en reel modregning for jeres indlån. Og det er uden diskution bedre end en latterlig indlånsrente på 2%. Der er heller ingen der tvinger jer til at bruge kontoen som lønkonto – I kan jo bare oprette den seperat ved siden af. Så går I godt nok glip af rentebesparelsen når lønnen står på kontoen, men får et bedre overblik, hvis I har behov for det.
Prisen er i øvrigt 1% højere end nødvendigt, hvis I kigger jer omkring.

Hermed et råd fra en af ulvene i fåreklæder, som mod forventning vil sine kunder det bedste :oP