#103220
Anonym

Hej

Jeg har været i den samme situration..Dog kun 100.000. Vi lavede en aftale med Vores bank. Danske Bank. Vi var også ude og kigge marked igennem, men fik det intryk at andre banke ikke var særlig glade for at overtage den slags gæld.

Vi betalte 4000 kr om måneden på den overnævnte gæld hver måned, hvoraf de 2000 var renter og gebyr. Vi fik et lån på 100000 , som koste os ca. 6000 kr i renter og oprettelse når det er afviklet. Nu har vi også valgt at afvikle gælden på 11 mdr.

Mit råd tag en snak med din nuværende bank, spil med åben kort, skjul ikke noget for dem pga. din gæld. Du er jo ikke den eneste som er blevet lokket af kontokort og andre lån. Har du mulighed for at dokumentere at der ikke er stiftet gæld den seneste periode, så medbring de papirer, det gør dig mere troværdig.

Det bedste ville for dig være at få lavet et lån, hvor du afdrager med det beløb du kan undvære pr. måned. Sæt dig ikke for hård, da faren for stiftelse af gæld jo igen vil foreligge. Få nu afdraget noget af gælden så hurtig som muligt, så det begynder ar se lyst ud igen, når det først kører derudaf så vil det jo også være nemmere for dig at stifte gæld i fremtiden, f.eks til hus og andet.