#104858
Anonym

For det første, så kan man jo eksempelvis i superbrugsen få sig et rabatkort og derved få en bedre pris end førnævnte klovn…..

For det andet, så startede jeg (teknisk set min moder) en boligopsparing fordi at det, tilsyneladende, før i tiden var praksis at man så kunne få sig et fordelagtigt boliglån senere hen….

For det kan godt være at en ung fyr som mig ikke har hele udvalget i forsikringer, pensionsopsparinger og hvad ved jeg…. Men på et eller andet tidspunkt, så bliver jeg en af de kunder som Nordea meget gerne vil have fingre i (jeg får allerede en helvedes masse tilbud om kontokort og alt muligt pis og lort fra dem). Problemet er bare at jeg aldrig nogensinde er blevet behandlet ordentligt af nordea, og det er de familiemedlemmer og venner som også er/var kunder der heller ikke…. Så når jeg skal til at lave virkelig seriøs bankforretning, så er Nordea nok det valg der vil stå mig fjernest….

Det er blot det budskab jeg ønsker at viderformidle, for godt nok er jeg personligt ikke det store tab for Nordea… Men hvis der nu sad 500 eller 1000 andre som mig, så begynder det sgu nok at gøre ondt på Nordea hvis vi begyndte at pakke sydfrugterne og finde en rigtig bank…..

Mvh