#104838
Anonym

Den Danske Bank vil givetvis tage sig nogle gebyrer for at opgøre jeres engagement – det gør de fleste banker. Din nye bank vil nok betale noget af dette. Din nye bank har nogle stempel-udgifter og gebyrer til banken selv. Så har de løbende renter og gebyrer.

Få styr på alt det på en ‘Fact-finder-mission’ – gør det klart at dit første besøg i banken alene gælder at finde ud af samarbejdet HVIS du vælger den bank. De forstår godt hvad du mener og kan bedre lide det på den måde end hvis du direkte truer med at gå over på den anden side af gaden til konkurrenten.

Derudover skal du åbent lægge ALT på bordet (også klatgæld til mere dubiøse kreditorer som acceptcard etc) og have holdningen at gælden skal ned i et rimeligt tempo. Du erkender jo selv at det er dyrt at have det som nu. Langt flere rejser og 42″ tv’er til jer, hvis det betales af opsparingen.
Det med ‘KAN ikke spare op’ må du glemme. Hvis det virkelig er sandt, så ser jeg ikke meget håb for jer. Det hedder jo ikke ‘KAN ikke’ – du mener ‘VIL ikke’.