#104726
Anonym

Selv i Jyske bank er 16,75% at betegne som et dyrt lån. Deres listepris på en totalkonto (dvs. at både lønkonto og lån er sammen) er 5,09-15,87% mens det dyreste udlån (Privatlån) ligger på 5,09-16,99%. En totalkonto virker i praksis som en kassekredit med de ovenfor beskrevne fordele.

Bemærk iøvrigt at Jyske Bank er en af de banker med størst rentespænd (afstand i rentesatsen for gode kunder med høj sikkerhed og ‘dårlige’ kunder. Mon ikke du er puttet i kassen ‘ham kender vi slet ikke’ fordi du er gået ind i en ny filial? Har du i tretten år magtet at overholde dine aftaler, så skulle du kunne få en bedre rente selv FØR du begynder at shoppe rundt efter andre banker.

Gå ind i banken og snak med dem igen. De skal forklare dig (så du forstår det) hvad der er årsagen til din placering i mellem de 5 % og de 17%. Selvom du måske ikke har en dyr ejendom som sikkerhed (hvilket er nødvendigt for at nærme sig de 5%), så burde du kunne komme længere ned end som så.

Se iøvrigt rentesatserne på ‘Top 10’ udlån her på siden. Vælg ‘forbrugslån’ (= lån uden sikkerhed) og se både ‘højste’ og ‘laveste’.