#104686
Michael

Vrøvl….

Der er ingen der tvinger nogen til at indgå aftaler med L’Easy og andre ågerfirmaer, der har ÅOP på 25-30%. Det er helt folks eget ansvar og desværre er der alt for mange mennesker uden økonomisk sans og ansvar. En lovgivning vil nærmere tvinge folk til at få noget mere økonomisk sans, da de bliver stillet til ansvar for deres egne aftaler. Prøv blot at se hvor mange indlæg her der handler om RKI og “hvor kan jeg låne flere penge?? Alle andre siger nej…” Har de mennesker intet lært?? Tydeligvis ikke….

Mht. falske regninger, så er det firmaet der skal bevise at de rent faktisk har leveret en vare/ydelse, så der er ingen fare der.

Hvorfor er der iøvrigt så mange mennesker der omgående ser sig om efter et lån når de vil have et forbrugsgode, istedet for at spare op? Er det virkelig nødvendigt at låne 30.000 til det nyeste fladskærms-TV?

Når man stifter gæld, så skal gælden betales tilbage – længere er den ikke. For min skyld må der gerne være muligheder for sanktioner og indgreb i folks økonomi.