Content & Social Media Manager

Vil du være en del af en fintech-virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe mere gennemsigtighed på det danske bankmarked? Og har du nogle års hands-on erfaring med branding og marketing via sociale medier? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vil du spille en vigtig rolle i videreudviklingen af vores branding på forskellige kommunikationskanaler, og kan du skabe relevant content? Så er det måske dig, der er vores nye Content & Social Media Manager.

Du vil få ansvaret for at skabe, drive og videreudvikle vores marketingaktiviteter på primært digitale – men også analoge platforme. Du vil referere til vores Head of MarCom og blive en del af et team på 5 dygtige kollegaer med speciale inden for marketing og kommunikation. Du bliver specialisten på dit område, så det er vigtigt, at du allerede har nogle års hands-on-erfaring, samt at du kan arbejde selvstændigt.

Det vil være en fordel – men ikke et krav, hvis du har kendskab til Marketo, Google Analytics, Adobe-pakken og Facebook Business Manager.

 

Dine primære opgaver

  • Videreudvikling og styring af Mybankers tilstedeværelse på sociale medier (organisk og paid).
  • Implementering af kommunikationsstrategi og tone of voice.
  • Content creation fra idé til eksekvering (artikler, visuals, video etc.).
  • Koordinering og opsætning af nyhedsbrev.

 

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter dig, der er udadvendt, iderig og kreativ. Du er proaktiv og trives med at have ansvar for at gennemføre de mange forskellige opgaver og projekter, som bliver en del af din dagligdag. Du er så dygtig til at lave content, at du kan gøre emner om privat- og boligøkonomi interessant for vores læsere.

 

Det tilbyder vi

  • Et innovativt og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsgange, hvor du får stor indflydelse
  • En arbejdsplads med vægt på stor arbejdsglæde
  • Godt kollegialt samvær i et lyst og åbent kontorlandskab med højt til loftet ved Østerport Station
  • Et moderne fintech-miljø med fri sodavand, kaffe, te, snacks, en usædvanligt god frokostordning, bordfodbold og bordtennis samt nogle gode fester og fredagsbarer

 

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of MarCom, Ulrik Marschall, på telefon 9189 9208. Send din ansøgning og dit CV til job@mybanker.dk senest d. 22. april 2019. Vi afholder samtaler løbende.