Forum- og debatregler

udgivet: 07. februar 2007
, sidst redigeret: 02. december 2016
Forum- og debatregler
Mybanker.dk’s debatforum har til formål at fungere som et sted, hvor brugerne kan udveksle erfaringer og gode råd mm. indenfor det finansielle område. Det er derfor vigtigt, at der hersker en god omgangstone i forummet, således at der er plads til alle brugere.

Bemærk, at debatforummet er et forum for og mellem Mybanker.dk's brugere. Forummet er således ikke Mybanker.dk's brevkasse, hvorfor henvendelser til Mybanker.dk skal stilles til Mybanker.dk - se Kontakt.

Reglerne for debatforummet kan du se hér:

1.        Enhver form for reklame, spamming, personhetz og lign. vil ikke blive accepteret.
 

2.        Enhver form for diskriminering af etniske minoriteter og racisme vil ikke blive tolereret.
 

3.        Det tilskyndes, at der anvendes et pænt sprogbrug brugerne imellem, selvom der kan opstå uenighed.
 

4.        Der må ikke linkes til stødende hjemmesider i forummet. Mybanker.dk har ikke mulighed for at gennemgå indholdet af de hjemmesider, der står opført eller er linket til under de forskellige indlæg, og Mybanker.dk er således ikke ansvarlig for indholdet, overholdelse af eventuelle ophavsrettigheder, lovligheden eller anstændigheden af det materiale.
 

5.        Det er ikke tilladt at gengive nyheder, artikler m.m. fra andre medier. Kun citater med kildeangivelse tillades.
 

6.        Det er ikke tilladt at formidle lån/kreditter/indlån/forsikringer og lign. gennem Mybanker.dk’s debatforum. Ligesom det heller ikke er tilladt at udbyde/sælge varer. Det gælder såvel erhvervsdrivende som privatpersoner.

Ved overtrædelse af ovenstående regelsæt, forbeholder Mybanker.dk sig ret til at slette de(t) pågældende indlæg uden varsel, og ved særligt grove tilfælde samtidig lukke for brugerens profil i det omfang, at det er muligt for Mybanker.dk at finde den pågældende. 

 

sidst redigeret: 02. december 2016