Mobile Pay

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #93713
    AnonymForfatter

    Send modtag småbeløb via Mobiltlf.
    http://www.pcworld.dk/art/226499/send-eller-modtag-sm-bel-b-med-ny-dansk-app?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS

    meget smart men kræver +45 tlf. og danskere der bor i Sverige/Tyskland er udelukket, selvom de har bankkonti i Danmark, hvorfor ?

    #198460
    HalliHalloForfatter

    Carlsjul:

    Du skal eller bør altid undersøge tingene før du stiller dine spørgsmål, denne sag er næsten den samme, som da du for nylig spurgte om et gebyr i SparNebel.

    Ifølge Danske Banks hjemmeside spørgsmål/svar:

    Kan jeg bruge app-en i udlandet?

    Ja, så længe du sender til en anden dansk MobilePay-bruger, er det ligegyldigt, hvor du er. Bemærk dog, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.

    #198462
    AnonymForfatter

    Nu gik spørgsmålet vist på om en (dansk) person som har bosat sig i Tyskland eller Sverige og som derfor har en mobiltelefon med et tysk/svensk nummer kan bruge tjenesten.

    Det kan de ikke. Ifølge betingelserne skal du selv have et mobilnummer og den du sender penge til skal også have et dansk mobilnummer.

    Se betingelserne her: http://www.danskebank.dk/PDF/PRISER-VILKAAR-FAKTAARK/Netbank-og-selvbetjening/Betingelser-for-MobilePay.pdf

    #198464
    AnonymForfatter

    Men hvorfor man med en dansk konto men et udenlandsk mobilnummer ikke kan bruge tjenesten skal du (desværre) nok spørge Danske Bank om.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.