danske banks kommende abonnement for privatkunder

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 100 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #93501
    AnonymForfatter

    Privatkunder skal fremover betale abonnement i Danske Bank for at være kunder p[ 120.- kr. i kvartalet.

    Er der nogen der kan anfefale en gratis bank mht til dette inklusive visa&dankort & mastercard?

    #194078
    AnonymForfatter

    Tja, nu glæder man sig blot ekstra til den næste mafia butik går konkurs

    #194080
    AnonymForfatter

    Alt andet end Danske Bank må være at foretrække. De bør mærke konsekvensen af at chikanere privatkunderne væk. Det er ikke sikkert at det bliver helt så god en forretning som de tror.

    #194082
    Mr RForfatter

    Måske man skulle vente og se hvad det egentlig går ud på før man danner sig en holdning.

    #194084
    AnonymForfatter

    Det er på en dag som denne, at man fryder sig over at være ex-Danske Bank kunde 🙂

    #194088
    AnonymForfatter

    Det er ekstremt ringe, at DDB sender en sådan meddelelse ud, uden at give en detaljeret beskrivelse.
    Jeg bruger kun DDB, til at have min NEM konto. Så vidt jeg ved får de penge af arbejdsgivere og det offentlige, for at udbetale løn og ydelser, til gengæld er de forpligtet til at gøre det gratis.
    Så jeg forstår ikke hvad de er ude på.

    #194090
    testForfatter

    Så vidt jeg forstår loven er de ikkeforpligtet til at gi dig nemkontoen gratis.

    Men det er da muligt man skal til at skifte bank igen sådan er det jo bare.

    #194094
    AnonymForfatter

    Da de nye direkte vender den tunge side nedad, bør der ved lov sikres mod, at f. eks. et ægtepar alene med folkepension årligt skal betale omkring 1.000 kr. for at kunne modtage/disponere folkepensionen.

    Det næsten pengeløse system, som vi har i Danmark giver ikke mindst det offentlige store besparelser, og derfor bør det offentlige drage omsorg for, at pengeinstitutterne der administrere det pengeløse system, via betalingskort/hævekort gør det muligt, at de fra det offentlige på privatpersoners pengeinstitutkonti også kan disponeres af kontoindehaver uden den devaluering, som de varslede ordninger medfører.

    I min optik snes bankens varslede ændringer at være forsøg på i den grad at forsøge at frigøre sig for medansvar for at det pengeløse system i det hele taget kan fungere uden at virke som “blodsuger", der i tilfælde måske suger 1% ud af personers årlige omsætning af modtagne offentlige ydelser.

    #194096
    AnonymForfatter

    Måske skulle man overveje, om ikke de med de laveste indkomster har betalt nok til Danske Bank ved at betale til bankpakken? Der er jo ingen i de store pengeinstitutter, der er blevet draget til ansvar for den udlånspolitik, der blev ført inden “krisen".

    #194098
    testForfatter

    tja nu har jeg så læst om det og med mindre jeg er ekslusiv kunder fra på mandag skal jeg også ud at finde en nu bank. de der rabater på forsikringer danske bank kan ikke opveje konto gebyr. med mindre reste af markedet følger trop har dansk bank nok lavet et selvmål

    #194100
    NultopskatForfatter

    Desværre går det jo nok således at alt for få forlader DDB, og derefter ser de øvrige banker at OK, den går, der sker ikke noget, hvorefter de følger trop. Så forlad DDB og stop de gebyrgribbe

    #194104
    AnonymForfatter

    Det er ikke et spørgsmål om loven. Arbejdsgiverne og det offentlige er forpligtet til, at udbetale hele lønnen(ydelsen), og betaler bankerne for at gøre dette. Det er således en betingelse, at bankerne, på en eller anden måde, udbetaler lønnen (ydelsen) gratis. Det kunne være ved kassen max. en gang om måneden. Det vil dog være en dårlig forretning for DDB.

    #194110
    AnonymForfatter

    I gamle dage der var det sådan at bare du havde indtægt og lod penge stå i banken, så blev du betragtet som en “god" kunde. Men nu er pludselig blevet sådan at hvis man ikke køber bankens åndsvage produkter, så er man pludselig en dårlig kunde, Vor Herre bevares.

    Selvom jeg ikke er Socialdemokrat eller Socialist, så håber jeg i denne forbindelse at regeringen stopper Danske Banks planer, så denne cancer-agtige ide de har fået ikke spreder sig til resten af banksektoren.

    Hvis du pludselig skal betale penge for at have penge i banken, så vil jeg endda påstå at sandsynligheden for at flere gemmer penge under madrassen, at det blive større.

    #194112
    HalliHalloForfatter

    Hvornår bliver man trukket gebyr første gang?

    Jeg kan desværre slet ikke finde ud af deres prisliste, da jeg ikke er så klog som mange af jer herinde.

    Hvis man er en lille standardkunde skal der vist betales 30 kr. i kvartalet med virkning fra 1.9. og et gebyr på 100 kr. for netbank og 100 for et MasterCard/Direct.

    Hvem kan gennemskue bankens prisliste? Og besvare ovennævnte lille spørgsmål.

    Jeg takker mange gange på forhånd og god weekend.

    #194114
    HalliHalloForfatter

    Hvorfor kan man ikke lave afsnit mere, så det ser lidt mere overskueligt ud?

    Hvem kan svare det? Udover Ma…Ru…

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 100 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.