Hvis danske bank alene vil satse på elite-kunder i DK

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #93328
    AnonymForfatter

    Hvordan vil Danske Bank forblive en stor bank i Danmark? Hvis man åbenbart fast besluttet på at jage de alm. lønmodtagere ud af banken? Altså de som ikke har en formue på et par millioner.

    http://epn.dk/brancher/finans/bank/article4890828.ece

    #190306
    ChrisMForfatter

    Ikke mere Danske Bank til mig..

    #190308
    ChrisMForfatter

    Men der står jo heller ikke at de vil forblive danmarks største bank…

    #190310
    AnonymForfatter

    DB tror måske at de skal være den nye Saxo-bank? og vi så kan se for at DB sælger de alm. privatkunder til måske Nordea/Nykredit? Det vil sige de kunder som ikke har kontant indestående på 10 mio eller mere?

    #190312
    AnonymForfatter

    Den sjoveste er nok den med at de ansatte har forståelse for fyringerne, og at den nye plan (som kræver 3000 fyringer inden 2015) vil være “motiverende" for medarbejderne.

    Ja, motiverende til at gøre alt for banken, i håb om at undgå fyring og dermed arbejdsløshed – jamen den bank forstår da at motivere sine medarbejdere.

    #190314
    HalliHalloForfatter

    Husk nu på, at der går rigtig mange medarbejdere på pension i de næste par år, så måske der slet ikke skal fyres én eneste medarbejder.

    #190332
    AnonymForfatter

    Kilde?
    Hvor mange går der på pension i hhv. 2012, 2013, 2014 og 2015?

    #190338
    Mr RForfatter

    Det er nu rigtig nok hvad HalliHallo siger…. har dog ikke nogle kilder andet end jeg har hørt et eller andet sted at naturlig afgang vil dække mange af de nedlagte funktioner.

    #190348
    AnonymForfatter

    Nedskæringerne kommer så hurtigt, at det er dybt naiv ønsketænkning at tro, at hovedparten af personalereduktionerne kan klares med naturlig afgang!

    #190372
    AnonymForfatter

    Det er ikke det samme som at de ville stoppe hvis ikke der havde været nedskæringer, eller at dem som skal på pension sidder i de stillinger som ønskes nedlagt (ved kasserne i nedlagte filialer til eksempel).

    Under alle omstændigheder betyder det større arbejdsløshed og det er ikke godt for samfundet, og jeg kan helle ikke se hvordan medarbejderen skulle blive motiveret af andet end frygt for en fyring. Med det er sikkert nødvendigt for DB’s økonomi, og for at få en fremtid i den danske bank verden.

    Men at sælge det som noget godt for kunder og medarbejder, det er rent hykleri. Det er dårlig for begge, men godt for banken top ledelse og aktionærerne.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.