Børneopsparing

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #91631
    AnonymForfatter

    Et simpelt spørgsmål.

    Har nogen erfaring med http://www.borneopsparing.dk, og i givet fald hvilke?

    #164348
    testForfatter

    nej det har jeg ikke men som en skrev for et par gange siden i en anden debat er noget der lyder for godt til at være samt som regel ikke sandt.

    Kisser (et nick på siden her) stillede nogle ret interessante spørgsmål til den usædvanlige kombination af lave risiko og højt afkast som de tilbyder hvilket ikke medført andet ind tilsvining fra en person der åbenbar havde tilknytning til foretagnet.

    så nej jeg har ikke nogen personlig erfaring med dem men det gør mig skeptisk at de forlager så mange penge for deres produkt samtidig med at de garantere et så højt afkast. At opnå så højt et afkast uden et betydelig risiko virker ikke realistisk. En videre ser det ud til at lovligheden er noget du selv skal afbøvle med skatte myndighederne

    #164350
    ForbrugerenForfatter

    Der er ikke mange som har erfaring med det. Men det er afsindigt dyrt og er der er flere advarselstegn over for siden. Blandt andet oplyser de ikke CVR nummer. De vil heller ikke svare på spørgsmål selv om de spammer en tråd herinde http://www.mybanker.dk/bank/debat/vis_indlaeg.html?t=B%F8rneopsparing&id=5029.

    Desuden, så er dette http://www.logicmindscoaching.dk/ ejerens hovedbeskæftigelse og det går åbenbart så dårligt, så han er nødt til at lave den slags julenumre som med borneopsparing.dk.

    #164360
    AnonymForfatter
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.