Omlægning, 7% obligationslån??

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #90013
    AnonymForfatter

    Har brug for nogle gode råd og ved de for det meste findes her på siden.
    Situationen er således: Købte hus i aug. sidte år. Optog et fastforrentet lån på 7% med låbetid i 30 år. Hovedstol på 1.045.000kr Derudover er der et banklån på 300.000. Kr. Nu står valget mellem at nedkonvetere til 5% fastforrentet, eller 3 årig rentilpasning. Hvis rentilpasningslånet bliver aktuelt er det planen at “overskuddet" derfra skal afdrages på banklånet. Hvad er der mest fornuft i og hvad vil jeg “tjene" mest ved? Håber en og anden kan overbevise mig om at det ene lån er bedre, frem for det andet!!

    #139788
    testForfatter

    kan du leve med ikke at vide hvad du skal betale for dit hus om 3 år og hvor meget luft i øonomien har du til at ta en rente stigning?

    I ville foreslå at du rengerne på hvad du kan spare over 3 år. Derefter kan du regne ud hvad renten så kan stig til over de næste 27 år i forhold til det fastforrentede lån.

    historisk set har den korte rente i lang tid været lavere ind den lange, men der er en risiko ved F lån og rente kommer til at stige. Den kan nærmest ikke blive meget lavere

    #139830
    thsvForfatter

    Vælg flekslånet som afdragsfrit.
    Når I osse har bankgæld, skal denne afdrages først.
    Og historisk set, har Flex-lånene været billigere end fastforrentet, dog undtaget 4% 30 år optaget i 2005, da disse kunne konverteres med kursgevinst i efteråret 2008.

    #139884
    AnonymForfatter

    hvad betaler du i banken i rente pt er kreditforeningslån markant billigere, hvilket taler for et 3 eller 5 årigt lån afdragsfrit

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.