Omlægning lån for 3 år

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #89693
    AnonymForfatter

    Vi har i dag et 6% obligationslån, men vi har snakket om at konvertere om til et flekslån. Vores hovedstol er 1.120.000, og vi har et banklån på 120.000, som vi gerne vil af med – derfor en mulig omlægning.

    Vi vil hellere give lidt ekstra og så sove godt om natten, så derfor står vi lidt og skal vælge mellem et F1, F2 eller F3 lån.

    Vi forventer at flytte indenfor 3 år, og derfor har vi snakket om et F3 lån.

    Vores tanker er så hvordan boligmarkedet ser ud om 3 år (eller 2 år, hvis vi gerne vil flytte der). Er der nogle spådomme om det?

    Vi er meget i tvivl om hvad vi skal gøre, da vi gerne vil kunne sove trygt om natten, men også gerne have afhøvlet vores boliglån i banken.

    Anders

    #136374
    thsvForfatter

    Tjah, det med at sove godt om natten, hvis udsigt til stigende renter kan få dig til at sove dårligt, skal I beholde det nuværende lån.
    Hvis I vil afdrage boliglånet hurtigst muligt, så vælg et F1 eller F2-lån med refinansiering d. 1/1-2011. Jeres renteyrde vil derved falde med ca. 33.000 kr årligt, så der kan afdrages ca. 2.000 kr mere på boliglånet hver måned. Vælg afdragsfrit realkreditlån, så længe I har anden bank-gæld. De sparede afdrag bruges ligeledes til at nedbringe bank-gælden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.