Lån mellem private

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 27 i alt)
  • DolkinForfatter
    Indlæg
  • #95881
    DolkinForfatter

    Hej.

    Jeg står overfor at skulle låne nogle penge af en privatperson.

    Hvor får jeg hjælp til oprettelse af de relevante dokumenter og til opmærksomhed på diverse faldgruber m.m.?

    MvH.
    Martin.

    #227514
    morsdrengForfatter

    Det er långiver som har brug for et lånedokument/gældsbrev for at kunne bevise sit tilgodehavende og inddrive dette ved fogedrettens hjælp, hvis du måtte misligholde låneaftalen og derfor er det som udgangspunkt långiver der sørger for oprettelse af de nødvendige dokumenter.

    Koncepter til gældsbreve kan du eller långiver finde på nettet, enten gratis eller mod et mindre gebyr.

    At udtale sig om hvad du skal være opmærksom på og evt. faldgruber er svært, når man ikke kender långivers udkast til et gældsbrev. Men det må være indlysende, at du skal være særlig opmærksom på omkostningerne ved lånet, dvs. rente, provision og evt. andre omkostninger, om du kan indfri lånet til en hver tid til pari/kurs 100 (vil være at foretrække) samt om lånet indestår indtil det er fuldt afviklet eller om og under hvilke omstændigheder långiver kan kræve at du betaler gælden før tid.

    #228188
    CasperrForfatter

    Er det kr 5.000 eller kr 500.000? Ved et større beløb bør långiver kontakte en advokat med henblik på at få et tilbud på gældsdokumenter. Fordelen ved få det produceret gennem en advokat er, at han har en rådgiverforsikring, som dækker hvis han laver fejl m.v.

    #228232
    AnonymForfatter

    Er her nogen der har kendskab til personer eller sider der formidler lån mellem private – som fungerer?. Jeg har ikke meget tiltro til Primutu

    #228234
    AnonymForfatter

    Nu kender jeg ikke dine omstændigheder – men hvis din udlåner er interesseret i privat udlån er jeg meget interesseret. Jeg er højtuddannet med fast arbejde og er indstillet på juridisk aftale.

    #228248
    testForfatter

    men MFredriksberg, bruger din høje uddannelse til noget? Tænker du at du lige kaster dig i armene på en der låner dig penge privat? Hvad sikkerhed har du ?

    lån i banken/kredit foreningen aller lad være.

    #228252
    morsdrengForfatter

    Når den mulige låntager er indstillet på en juridisk aftale, bør der slet ikke være problemer med at finde en långiver de bør nærmest stå i kø.

    Hvad får i øvrigt en højtuddannet person til at søge lån hos private långivere?

    #228254
    AnonymForfatter

    Jeg har ikke bedt om din mening – hvad får dig til at tro at det er i orden at blande dig i mine dispositioner? Dårlig dannelse.

    #228256
    AnonymForfatter

    Jeg har ikke bedt om din mening – hvad får dig til at tro at det er i orden at blande dig i mine dispositioner? Dårlig dannelse.

    #228260
    morsdrengForfatter

    Spørgsmålet om hvorfor du søger lån hos private er en væsentligt og relevant oplysning for en långiver, som også vil have fuldt indblik i dine økonomiske forhold, minimum seneste 3 lønsedler, seneste 2 årsopgørelser og forskudsregistreringer samt oplysninger om dine faste udgifter.

    Med den opførsel du lægger for dagen kan du glemme alt om, at nogen på dette forum vil henvise dig til personer eller sider som formidler lån mellem private. I øvrigt er det heller ikke tilladt iflg. debatreglerne – prøv at læse dem.

    Du har virkelig skudt dig selv i foden.

    #228262
    AnonymForfatter

    Din kommentar her er ikke relevant i forhold til mine indlæg. Igen – du udviser dårlig dannelse og derudover er du jo ikke långiver

    #228266
    MichaelForfatter

    Det er jul og søgen efter et hurtigt lånefix er et årligt tilbagevendende fænomen her på siden

    #228268
    testForfatter

    Lol tak for et godt grin . Det man vi lavtuddannede uden dannelse godt ha brug for i ny og næ.

    #228276
    AnonymForfatter

    Ha ha tænk sig at blive forudrettet og føler sigt talt ned fordi en anden nævner at man er højtuddannet. Det virker meget usikkert. Det skorter ikke på fordomme og meninger herinde om forhold man ikke har kendskab til

    #228280
    MichaelForfatter

    “Forurettet” og ikke “forudrettet”.
    “Føler sig talt ned til” og ikke “føler sigt talt ned”

    Hvilken uddannelse har du og hvor har du læst?

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 27 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.