Hjælp til byggefinansiering

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #88263
    AnonymForfatter

    Hej

    Vi står og skal i gang med at bygge nyt hus om et par uger. Jeg er meget i tvivl om hvilken finansiering jeg skal vælge. Jeg er dog sikker på finansieringen skal være i Nykredit.

    De har to muligheder:

    Byggefinansiering med Forhåndslån: http://www.nykredit.dk/informationsSide.do?iwID=/privat/informationsside/bank/forhaandslaan%5fpblad.xml

    Byggefinansiering med Byggelån: http://www.nykredit.dk/informationsSide.do?iwID=/privat/informationsside/bank/byggelaan%5fpblad.xml

    Hvilken finansiering er bedst. Her tænker jeg også på den fremtidige kursudvikling. Skal man vælge forhåndslånet og dermed få den nuværende kurs, eller skal man vente med den endelige finansiering til projektet er færdigt om ca. 3 måneder i håb om at få en bedre kurs.

    Har meget svært ved at gennemskue dette. Og stoler ikke helt på vores bankrådgiver/sælger, de skal jo selvfølgelig også tjene penge, så måske ikke altid helt uvildig rådgivning man får der.

    Men hvad tror i er klogest. Selvfølgelig er det lidt som at spå om fremtiden, men kom meget gerne med jeres bud….

    #120052
    AnonymForfatter

    Er der slet ikke nogen der har et svar på ovenstående spørgsmål?

    #120082
    AnonymForfatter

    Du bør IKKE kurssikre på et tidspunkt hvor forventningen er at renten vil falde, og du dermed får mulighed for at låne til en bedre kurs i fremtiden.

    Det ville jeg i hvert fald ikke gøre!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.