Nu var der endelig et håb men….

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #88039
    AnonymForfatter

    vi har et “forbrugs" gæld der består af gamle biler osv osv… på 200000 kr , og tænkte at vi måske kunne låne dem i huset , da forbrugslånet er på hele 13%
    har fået vurderet huset af en ejendomsmægler både fra nykredit og real kredit ,og BRf det drejer som om et nedlagt landbrug.
    Brf kredit skulle have været her i går , men 10 min før hans ankomst ringer han og siger at de desvæære ikke kan tilbyde os noget lån , fordi vi har for mange bygninger på grunden , de finansere ikke ejendomme med bygninger på over 1000 kvm 🙁 har så ringet til nykredit idag og de var også i tvivl om de ville fordi der var for mange bygninger..
    det er jo ikke bygninger vi har tænkt os at beholde , de skal fjernes men det kræver at man har 100.000 kr at gøre det for
    Er der virkelig ikke andre kredit foreninger end
    Total kredit ( de er udelukket for de låner ikke ud til landbrug)
    Brf kredit
    Real kredit
    nykredit
    Så er der selvfølgelig dem vi har DLR kredit (for de rige bønder)
    eller hvad ???

    #116960
    AnonymForfatter

    Altså nu er der ikke ret mange realkreditinstitutter i Danmark.

    Der er:
    1. Nykredit
    2. Totalkredit (som ejes af Nykredit)
    3. BRF kredit
    4. Realkredit Danmark (som ejes af danske bank)
    5. Nordea kredit

    Men deres standardbetingelser ligner hinanden forholdsvis meget, så I skal nok ikke gøre jer de støreste forhåbninger.

    Med det du har sagt forstår jeg ikke hvorfor de betragter det som landbrug. Så vi må nok have svar på: Diver I landbrug, eller driver I ikke landbrug.

    Hvis I driver landbrug, så skal det vurderes som landbrug uanset hvor I går hen.

    #116962
    AnonymForfatter

    Hej
    nej vi driver ikke landbrug , men det er en nedlagt gård , hvor vi har gamle stald bygninger UDEN indhold , men de siger at vi har for mange kvm bygninger , vi må max have 1000 kvm og vi har omkring 3000 kvm , BRF har en politik om at man ikke må have mere end 1000 kvm bygninger så ringede jeg til Nykredit og de havde nogenlunde samme holdning , men hun sagde at hun ikke ville sige at de aldrig finanserede det , og ville kigge på det.
    men det er jo ikke fordi de er noget værd og vi har påtænkt os at fjerne dem , de står endvidere uforsikret hos vores nuværende forsikrings selvskab , da kreditforeningen ikke har vurderet dem til noget særligt.
    men for at kan fjerne dem kræver det jo nogle penge , men det er åbenbart ligesom at slå i en dyne

    #116964
    AnonymForfatter

    3000 m2 bygninger er et voldsomt tal, og det er klart at realkreditinstitutterne indlægger særlige betingelser fordi der er særlige risici knyttet til ejerskab af bygningerne – også selv om i forudsætter dem nedrevet.

    Når I er afvist ved alle de store realkreditinstitutter, så er det nok på tide at konkludere, I ikke kan lægge lån om i jeres ejendom.

    I må derfor nok instille jer på at holde tingene kørende uden låneomlægning. I løbet af nogle år vil jeres friværdi og lønninger være steget så meget at belastningen føles mindre.

    #116966
    AnonymForfatter

    hvad så hvis man sælger dem ??? urealistisk det ved jeg godt , men så er det jo ikke vores mere ?????

    #116968
    AnonymForfatter

    Ja, så skal I jo ansøge Kommunen om udstykning. Det vil formentlig være temmelig besværligt, og det er usandsynligt der er en køber til nedrivningsklare bygninger.

    #116970
    AnonymForfatter

    da ikke hvis de kun koster 1 kr 🙂

    #116976
    AnonymForfatter

    Det er nok tvivlsomt om I kan få lov af Kommunen til at udstykke bygninger der ligger i naturlig forlængelse af hinanden på samme matrikel.

    Herudover – hvem vil overtage en økonomisk nedrivningsforpligtelse på gamle bygninger?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.