Den rette partner

Køb og salg af virksomheder og ejendomme kan være en omfattende og stressende proces med et utal af udfordringer og ukendte variabler. Mybanker Corporate Equity er resultatet af de seneste års enorme efterspørgsel på sund rådgivning af begge parter i større forretningstransaktioner. Mybanker Corporate Equity skaber den nødvendige forbindelse mellem placeringsmuligheder og investeringsvillig kapital og leverer al den nødvendige rådgivning, der skal til for profitabel succes.

I Mybanker Corporate Equity gør vi brug af vores ekspertise, mangeårige erfaring og enorme netværk af virksomheder, ejendomsprojekter, aktive investorer og banker til at ’matche’ dig med den rigtige forretningspartner - uanset om du er investor eller virksomhed. Dernæst tilbyder vi kompetent rådgivning inden for køb og salg af små og mellemstore virksomheder og ejendomme – både gennem vores egen ekspertise og erfaring og gennem vores tætte partnerskaber med globale eksperter inden for jura, revision og finansiel rådgivning. Alt med henblik på at opnå den perfekte ’deal’ for dig.

Hos Mybanker Corporate Equity bruger vi sund fornuft til at gøre det komplicerede nemt og smertefrit. Vi ser frem til at høre fra dig.