Eksisterende bruger

Kundeudtalelser

Hos Mybanker.dk/consulting sætter vi en stor ære i at kunne levere et professionelt stykke arbejde og i at have stærke og langvarige relationer med vores kunder.
 
På denne side har vi samlet en række udtalelser fra et udpluk af vores kunder. Hvis du gerne vil høre mere om erfaringer med vore services, så kontakt os venligst for yderligere referencer.
"I 2010 er det et forbrugerkrav, at danskerne kan gå på internettet og se på de enkelte pengeinstitutters priser og sammenligne, hvad der tages for enkeltydelser og for service til modelfamilier. Vi vil i Danske Bank konkurrere på en gennemsigtig og fair markedsplads, og derfor er tiltag, der øger gennemsigtigheden, velkomne."

Underdirektør Jonas Torp, November 2010

"I Nordea lægger vi vægt på åbenhed og gennemsigtige priser."

Informationschef Claus Christensen

"Vi har et godt samarbejde med Mybanker.dk omkring vores compliance, som giver os en række værdifulde indspil."

Adm. Direktør Lars Bang, november 2010

"Tak til Mybanker for assistance i forbindelse med ajourføring af vores pristavler. Jeres hurtige og kyndige hjælp gør, at vi bliver frigjort til at lave forretninger."

IT-ansvarlig, Niels Solholt Christensen

"I basisbank.dk møder vi vores kunder på nettet. Det er derfor vigtigt for os at fremstå troværdige og leve op til gældende forbrugerlovgivning på www.basisbank.dk. Begge dele har vi i adskillige år sikret gennem et tæt samarbejde med Mybanker.dk/consulting"

Direktør Kim Bai Wadstrøm, November 2010

"Mybanker.dk/consulting har med stor saglighed gennemført en omfattende gennemgang af både hjemmesider og trykt materiale. Mybanker.dk har leveret en detaljeret rapport der umiddelbart har kunnet anvendes. Samarbejdet har fungeret til vores fulde tilfredshed."

Salgs- og marketingsdirektør John Hapsøe, oktober 2005

"Københavns Andelskasse ønsker at skilte åbent med rentesatser, i stedet for blot at oplyse et rentespænd. Derfor har vi hele 9 forskellige rentetavler. Dette kombineret med ændrede og omfattende skiltningsregler, gjorde at vi gav Mybanker Consulting den opgave at få vores pristavler til blot at fylde et par sider. Dette lykkedes på imponerende og professionel vis."

Direktør René Poulsen

"I 2004 fik vi gennemgået alle vores kundevendte dokumenter af Mybanker.dk/consulting, således at vi i dag lever op til enhver gældende lovgivning. Det gør os trygge i det daglige arbejde."

Økonomidirektør Morten Larsen, september 2005