Skift bank inden du konverterer dit realkreditlån

 

Som bankkunde er man mest attraktiv for banken, når man står foran at skulle optage eller omlægge et stort realkreditlån eller boliglån. Det er dels bankens indtægter forbundet med selve etableringen af lånet eller låneomlægningen og dels de løbende indtægter fra bidraget i lånets løbetid, som er attraktive.

 

Måske en anden bank er den rette

Det er disse indtægter for banken, som man skal have i baghovedet, hvis man er utilfreds med sin nuværende bank og ønsker at finde en bank, der passer bedre til ens nuværende eller nye situation. Derfor kan det være en god ide at – når man bliver kontaktet af sin bankrådgiver, som foreslår en mulig omlægning – at man samtidig benytter lejligheden til at gøre op med sig selv, om man er tilfreds i sit nuværende pengeinstitut.

 

Mange danskere overvejer at skifte bank

I Mybankers årlige bankundersøgelse svarede 38 % af deltagerne i 2019, at de overvejede at skifte bank. 59% svarede, at de afholdt sig fra at skifte bank fordi de ikke mente, at de ville opnå bedre vilkår i en ny bank. Hvis man derfor tilhører en af disse kategorier, kan det være en god ide, at undersøge markedet inden man lægger sit lån om.

 

Boligejere får lagt lån om når de skifter bank

Hver måned benytter mere end 3.000 danskere muligheden for at modtage tilbud fra banker gennem Mybankers platform. De kunder, der beslutter sig for at skifte bank, er typisk boligkunder, som får optaget eller lagt deres realkreditlån om i forbindelse med bankskiftet. Det er især i forbindelse med bankskifte, at bankkunder har mulighed for at forhandle de vilkår, som skal gælde i banken.

 

 

 

Få tilbud på realkreditlån

Tjek om du har det bedste realkreditlån. Få tilbud på dit realkreditlån når du skifter bank.

Få tilbud på realkreditlån