Skal vi holde dig opdateret med de bedste renter?

udgivet: 30. maj 2017
, sidst redigeret: 17. januar 2018
Skal vi holde dig opdateret med de bedste renter?
Du behøver ikke længere selv at bruge tid på at finde de mest populære billån eller børneopsparinger. Mybanker overvåger lån og andre finansielle produkter for dig, hvis du skriver dig op til det. Få en mail hvert kvartal med et overblik – så er du altid opdateret med de bedste priser for de produkter, der er relevante for dig.

 

Mybanker holder øje med lån og andre finansielle produkter for dig, hvis du ønsker det. Skriv dig op til en eller flere af vores overvågningslister, så sender vi dig hver tredje måned en gratis oversigt over de mest populære produkter inden for den eller de kategorier, du skriver dig op til.

 

Priserne på lån og andre finansielle produkter som f.eks. opsparingskonti ændrer sig konstant og nogle gange markant. Du behøver dog ikke at bruge en masse tid på at følge prisudviklingen – vi gør det for dig.

 

Mybanker udsender fire gange årligt oversigter over de mest populære produkter inden for kategorierne billån, opsparing, realkredit, børneopsparing og forbrugslån.

 

Skriv dig f.eks. op til overvågning af realkreditlån her. Vi har brug for din mailadresse, navnet på dit realkreditinstitut, låntype og refinansieringsdatoen, hvis du kender den. Når du har bekræftet din tilmelding, kan du se frem til aldrig mere at skulle bruge tid og kræfter på at holde dig up to date med priserne på de til enhver tid mest populære realkreditprodukter.

 

De øvrige produkter i vores overvågningsservice er billån, opsparing, børneopsparing og forbrugslån – du kan tilmelde dig her

 

sidst redigeret: 17. januar 2018