PHP udvikler til Mybanker.dk’s udviklingsafdeling

Elsker du smuk kode? Det gør vi også.

 

  • Har du et solidt kendskab til Laravel eller tilsvarende PHP framework?
  • Brænder du for webudvikling, struktureret og veldokumenteret kode?
  • Er du helt med på TDD, Design Patterns, Dependency Injection, route model binding og REST?
  • Vil du være med til at skabe revolutionerende tjenester inden for den finansielle verden?
  • Er det fedt at dit arbejde gør det lettere for tusindvis af brugere at skifte bank – hver måned?

 

– Så er det dig vi står og mangler!

 

Hvem er vi?
Mybanker er en virksomhed i vækst placeret i hjertet af København. På Mybankers platform matcher vi folk med de bedste banktilbud. Vi hjælper folk med at overskue deres økonomi og gør det let for dem at skifte bank. På brugersiden har vi har over 100.000 besøgende om måneden og under motorhjelmen har vi over 100 bank-filialer tilknyttet og 400 bankrådgivere som sidder klar til at afgive tilbud til vores brugere. Udviklingsafdelingen skal ruste os til vores fortsatte vækst, og sikre kvaliteten af vores produkter. Blandt de mange spændende opgaver, der er i vores pipeline, har vi i øjeblikket fokus på at opgradere vores kodebase til Laravel, Vue.js og Bootstrap. Dette gøres, så vi kan følge med de store forandringer Mybanker er med til at skabe. Vi ruster endvidere platformen til en potentiel internationalisering.

Vi søger derfor en kompetent PHP-udvikler, der kan være med til at sikre denne transformation og fremtidige udfordringer i tæt samarbejde med erfarne kollegaer. Firmaet tæller i alt 35 medarbejdere og du vil blive en del af et kompetent team på 8 kollegaer, der brænder for it-udvikling og samarbejder for at udvikle de bedste services til vores brugere. Vi har altid fokus på at vores kode er struktureret, skalerbar, veldokumenteret og overholder branchens standarder, og vi tror på styrken i at integrere tredjepartskomponenter frem for selv at genopfinde den dybe tallerken.

 

Hvad tilbyder vi?
Hos Mybanker har vi en flad struktur, korte kommandogange og en meget afslappet omgangstone. Du vil få stor indflydelse, og du kan i høj grad se dine egne gode ideer blive til virkelighed. Hos os får du virkelig lov til at ”nørde” den i samarbejde med engagerede kollegaer, der ser frem til at dele viden og erfaringer med dig. Vi møder altid udfordringer som et samlet team og går altid efter bolden og aldrig manden. Vi pifter din hverdag op med god kaffe når du er kaffetørstig, morgenmad hvis du er kommet hurtigt ud af døren, lækkert anrettet frokostordning og selvfølgelig en iskold sodavand, når trænger til det. Hvis nakken er øm, så sørger vores husmassør Max, for at gnide lidt liv i den igen.

 

Hvad forventer vi?

  • Siger man skarp PHP-udvikler med god forretningssans, er det sandsynligvis dig man snakker om
  • Siger man Laravel, så er du på hjemmebane
  • Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til AWS og Platform-as-a-service
  • Det er en fordel, hvis du har været en del af et udviklingsteam mindst et par udviklere og kender til SCRUM, DevOps eller anden for for agil udvikling
  • Hvis du også kender til Vue.js og Bootstrap er det også en fordel men ikke et krav

 

 

Hvem er du?
Først og fremmest brænder du for webudvikling og er nysgerrig.

For at blive en integreret del af vores team, er du som person udadvendt, samarbejdende og har passion for webudvikling. Du har et smittende humør, og en høj faglighed der gør at dine kollegaer får en bedre arbejdsdag med dig på teamet.

 

Er du vores nye kollega?  
Spørgsmål til stillingen, ansøgning og CV kan sendes til Head of Development Kristian Kolbæk på kk@mybanker.dk

Ansøgning og CV skal senest være os i hænde senest den 25. August 2017. Skriv ”PHP-udvikler” i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

 

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få tilbud fra interesserede banker