Flere banker og højere renter på Mybanker.biz

udgivet: 31. oktober 2013
, sidst redigeret: 30. juni 2016
Flere banker og højere renter på Mybanker.biz
De seneste 14 dage er flere pengeinstitutter begyndt at byde renterne på Mybanker.biz højere op. Efter en periode med lidt stagnerende renter, især på 1-2 års løbetid, er bankerne nu begyndt at drive renteniveauet på Mybanker.biz betydeligt op.

Artiklen er fra november 2013

 

Generelt ligger de tilbudte satser på Mybanker.biz med 1 års binding nu ca. 25% højere end bankernes officielle listesatser. Det skyldes, at bankerne let kan justere priserne fra dag til dag, når de bruger Mybanker.biz og derfor hele tiden kan tilpasse deres satser til deres aktuelle indlånsbehov, uden at skulle ændre i markedsføringsmateriale mv. 

 

Udover at kunne tilbyde usædvanligt højere renter på 1 års binding lige pt., har den øgede konkurrencesituation også betydet, at flere nye banker byder med helt oppe i toppen af rentespektret. Det er en stor fordel for de af vores brugere, som bruger Mybanker.biz til at fordele større beløb over flere banker, for at holde sig under indskydergarantien. I skrivende stund ligger top 4 banker f.eks. og byder mellem 1,75% og 1,90% på 1 års binding.

 

https://www.mybanker.biz/

 

 

sidst redigeret: 30. juni 2016