Få julen finansieret de næste mange år

Få julen finansieret de næste mange år

Tal for andelsejere

Nedenfor har vi specifikt kigget nærmere på hvor meget der er at hente for andelsboligejere. Så bor du i

andelsbolig, eller er du i familie med nogen, som gør? Så bør du læse med her.
Hvornår har du så sidst tjekket renten på dit andelsboliglån? Det bør du gøre jævnligt. Stik imod hvad mange bankkunder forventer, er der enorme beløb at spare for den enkelte andelsboligejer. Det viser data
fra vores Skift bank tjeneste. Selv om andelsboliglån i storbyerne kan være på 1 million kroner eller mere, så er priskonkurrencen ikke så
skarp og effektiv, at kunderne naturligt opnår gode vilkår.
Vores data viser tværtimod, at mange andelsboligejere kan spare 250.000 kr. eller mere i lånets løbetid,  blot ved at indhente tilbud og forhandle med bankerne via vores Skift bank tjeneste. Bedre vilkår kan betyde, at man kan blive gældsfri mange år tidligere.
Nu bliver du som læser nok lidt skeptisk og tænker, at det lyder som rigeligt store beløb. Men tænk på, at andelsboliglånene er blevet meget store især i storbyerne i takt med værdistigninger og liberaliseringer, uden at andelsejere har tilgang til realkredit finansiering.
Når mange andelsejere så samtidig kan skære hele 2 procentpoint af renten på lån, der i udgangspunktet kan løbe i 30 år, så kan man se, at det bliver til en stor besparelse over tid.

Opgørelsen bygger på tal fra over 1.700 andelsboligejere, som har lagt deres andelsbolig lån i udbud via vores Skift bank tjeneste. Der er flest detaljerede data fra Storkøbenhavn, men tendensen er den samme i hele landet. Op til tre banker har i hvert tilfælde afgivet tilbud efter at have set andelsboligejerens økonomi efter i sømmene.

Renten skal ned omkring 4,3 procent, uanset hvor i landet du bor

Den gennemsnitlige rente, der er blevet tilbudt til vores brugere, er på 4,3 procent. Så hvis du har en sund økonomi og betaler mere end dette, bør du også prøve vores gratis og uforpligtende Skift bank tjeneste.
Bankerne tilmeldt vores Skift bank tjeneste ved ikke, hvad kunderne betaler i rente i dag, når de afgiver et lånetilbud. Men de kender kundens økonomiske situation. Derfor er tallene fra Skift bank tjenesten en god og sikker indikator for, hvad markedsniveauet reelt er. Hvert enkelt lånetilbud bygger på en individuel vurdering af kunden.
Trods det reelle markedsniveau på 4,3 procent, kan vi se, at vores brugere i gennemsnit giver omkring 6,3 procent på et eksisterende andelsboliglån.

Er det så besværligt at flytte et andelsboliglån til en anden bank?

Lånene er jo pantsikrede, og den enkelte låntager husker, at da lånet blev optaget, var der store krav til dokumentation og siden en meget lang aftale, der blev underskrevet i banken. Mange andelsboligejere
viger derfor tilbage fra at indsamle priser og genforhandle i banken.
Svaret er, at det er ret enkelt at flytte. Den bank, der i givet fald overtager engagementet hjælper med overflytningen og her hos Mybanker er vi altid klar på sidelinjen til at hjælpe med eventuelle spørgsmål.

Prøv selv ved at klikke her

Indhent tilbud på andelsboliglån

Fortæl os om dit behov og få personlige tilbud skræddersyet til din økonomi

Indhent tilbud