Bliv voksenkonfirmeret i Mybanker og få del i rentefesten

udgivet: 30. marts 2017
, sidst redigéret: 03. april 2017
Bliv voksenkonfirmeret i Mybanker og få del i rentefesten
Nu er det ved at være konfirmationssæson, og i år er bankerne parate med favorable renter på op mod 9 procent til de nyudklækkede konfirmander. Det er en del mere, end de ”voksne” kunder kan forvente at få. Men det vil sammenligningsportalen Mybanker råde bod på med kæmpe voksenkonfirmationsseance.

 

Konfirmationssæsonen nærmer sig, og bankerne står traditionen tro parat med fordelagtige renter til de nyudsprungne konfirmander. Alene i år kan konfirmanderne se frem til skyhøje renter i nærheden af 8-9 procent. Det viser analysearbejde foretaget af Mybanker.dk, som snarligt offentliggøres. Og det er jo selvsagt mere, end de ”voksne” kunder kan få. Men fortvivl ej. I år kan du nemlig også få del i konfirmandernes rentefest.

 

”Ud fra et forbrugersynspunkt er det ikke er helt fair, at de ”voksne” kunder tilbydes ringere renter end konfirmanderne. Derfor planlægger vi her i Mybanker at tilbyde en voksenkonfirmandseance, hvor man kan blive enten genkonfirmeret eller konfirmeret for første gang uanset alder. Præsterne skulle efter sigende være friske på at deltage, da de dermed kan se frem til, at der kommer flere besøgende i kirkerne. Vi påtænker også at invitere alle de banker, der har gode tilbud til konfirmanderne, så de kan blive matchet op med kunderne med det samme,” lyder det fra Morten Westergaard, direktør i Mybanker.

 

Ren win/win-situation

Mybankers initiativ falder på et tørt sted. På bare ti år har den danske folkekirke oplevet massiv medlemsflugt. I 2007 var 82,6 procent af befolkningen medlem af folkekirken, men per 1. januar 2017 var tallet faldet til 75,9 procent. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

 

”Det er jo en ren win/win-situation. Kunderne får bedre renter, og kirkerne får flere medlemmer i en tid, hvor de ellers har været hårdt ramt af medlemsflugt,” pointerer Morten Westergaard. Han tilføjer desuden at en dato for seancen vil blive fastsat senere i april.  

 

Og så er der vidst bare tilbage at ønske alle læsere en glædelig 1. april. Vi kan for resten meddele at vi snarligt er klar med den årlige undersøgelse af tilbuddene til de ”rigtige” konfirmander. 

 

APRILSNAR :) 

 

sidst redigéret: 03. april 2017
12 kommentarer
Ib Breinholt Marthin
01. April kl. 09:11
Godt initiativ
lise brøcher (1)
01. April kl. 09:22
Er det en aprilsnar eller hvad??
Niels Efternavn
01. April kl. 09:25
God idé - men først efter at have klikket på videoen blev jeg EN LILLE SMULE klogere.
Nikolaj Rostgaard
01. April kl. 09:47
Kunne I ikke også arbejde på, at man kan blive døbt igen, så vi kan starte forfra med en børneopsparing.
ECKEROTH
01. April kl. 10:14
Så er spørgsmålet vel bare om hvilken præst der står nede for enden? Det er jo ikke alle der er kristne...
Fredensborg
01. April kl. 10:17
Aprilsnar :-))
Hans Ove Jensen
01. April kl. 10:54
Aprilsnar, men som Mybanker læser er jeg sikker på i kommer med alternative kreative muligheder for at få lidt rente af vore penge.
Bjarne Holm (1)
01. April kl. 11:06
Hvilken salme synger vi når konfirmationen finder sted. Hvad med: Operaen med koret fra My Banker. Stemmerne sættes i med højt at flyve. Dur fra Aprilstonearten
Bjarne Holm
Mogens Nielsen (1) (2)
01. April kl. 13:40
Kirkeskat! Behøver jeg at sige mere? Tænker at det bliver en rigtig dårlig forretning at melde sig ind i folkekirken for at opnå høje renter på et beløb af begrænset omfang. Men en morsom aprilsnar er det :-)
Leticia Lopez
18. July kl. 11:05
Hej
Jeg tilbyder lån mellem 50.000 kr op til 10.000.000 kr lav rente på 2% gratis uden kredit check. Hvis du er interesseret så kontakt mig på
   e-mail: lopezleticiafinancia@gmail.com
E-mail: lopezleticiafinancia@gmail.com
Van Baast Maria
20. July kl. 18:19
Hej
Indbyggerne i Frankrig, Belgien, Ny Kaledonien, fransk Polynesien, Wallis Og Futunaøerne ,Schweiz,
Tyskland, Italien, Portugal, Spanien,storbritannien, sverige,Danmark,Norge, Canada osv ... og andre over hele verden, Vi tilbyder lån til private fra 50.000 Kr til 25.000.000 Kr for alle personer eller Virksomheden ønskede, og i stand til at gøre en tilbagebetale med en rente på 1,5% og 2% på det ønskede beløb, og den periode, du ønsker med ingen depositum.Vi gør vores lån på følgende områder :
- Lån til kontant skole
- Udarbejdet Finansielle
- I fast ejendom lån
- Investeringer lån
- Bil lån
- Konsolidering af gælden
- Indfrielse af kredit
- Personlige lån
-Du er gået i stå
Hvis du er virkelig interesseret i vores tilbud, og du har brug for et lån, så prøv at kontakte os for mere information.
kontakt mig venligst :vanbaastfinance@gmail.com
E-mail: vanbaastfinance@gmail.com

Skype: vanbaastfinance
Jeg er en långiver
21. July kl. 15:29
En stor mængde af velgørende organisationer
Meget kære hr. eller fru
Alder af 52 år, og jeg er i øjeblikket syge og i betragtning af min alder og min nuværende helbredstilstand jeg ønsker at donere min ejendom. Jeg har en stor sum, som jeg ønsker at gøre tilgængelig for dem ved en gave at tillade dig at udføre værker af goodwill.
Hvis jeg valgte at kontakte dig, det er fordi jeg ønsker det skal ske uden alt for megen omtale rundt omkring på grund af mine tidligere aktiviteter.
Jeg kontakte dig i dag, så at du vil acceptere at tjene som en juridisk administrator (modtageren) og til at gennemføre et handlingsprogram, enten et fundament eller en NGO kan hjælpe ældre og børn i vanskelige situationer. Jeg har de officielle og juridiske dokumenter vedrørende disse fonde (€400.000 Uros) og jeg fortælle dig at min mand (Daniella) er ikke længere og jeg har ikke haft et barn enten. For at være ærlig med dig, var det under en lille tur i min tabte øjeblikke på internettet, jeg snuble på din adresse.
Og det er når jeg besluttede at kontakte dig og fortælle dig om mit projekt. Jeg vil oprigtigt undskylde denne besked. Da jeg var stadig arbejder, jeg var en forretningsmand og det tillod mig at røre flere forretningsområder, var hvoraf nogle ikke altid lovlige. Det er netop at indløse mig selv og til at slette lidt min fejl, at jeg ønskede at donere alt jeg nødt til at udføre et arbejde af goodwill, men jeg gentager, at jeg håber, at det ikke er formidlet af medierne.
Men jeg vil gerne bekræfte dine detaljer (fornavn, efternavn, fuldstændig adresse, tel).
Hvilke faglige aktivitet gøre du motion? Er du gift? Har du børn? Hvor gammel er du? Hvad projektet vil du opnå med disse midler? Først og fremmest er det vigtigt, at vi etablerer en bunden af tillidsforholdet mellem dig og mig at gennemføre dette projekt.
For at gøre dette er det vigtigt at du besvare alle mine spørgsmål. Du bedes svare mig på privat adressen på min avocat:janssonulf425@gmail.com
Modtage min dybtfølte venskaber. Venlig hilsen
NB: Gave vil blive givet til den første comer
Del dine erfaringer eller spørg Mybankers tusinder af brugere til råds her. Kommentarerne er til brug for Mybankers brugere og besvares ikke af Mybanker eller artiklens forfatter.
Har du læst Mybanker.dk's generelle debatregler?