Bliv voksenkonfirmeret i Mybanker og få del i rentefesten

udgivet: 30. marts 2017
, sidst redigeret: 19. januar 2018
Bliv voksenkonfirmeret i Mybanker og få del i rentefesten
Nu er det ved at være konfirmationssæson, og i år er bankerne parate med favorable renter på op mod 9 procent til de nyudklækkede konfirmander. Det er en del mere, end de ”voksne” kunder kan forvente at få. Men det vil sammenligningsportalen Mybanker råde bod på med kæmpe voksenkonfirmationsseance.

 

Konfirmationssæsonen nærmer sig, og bankerne står traditionen tro parat med fordelagtige renter til de nyudsprungne konfirmander. Alene i år kan konfirmanderne se frem til skyhøje renter i nærheden af 8-9 procent. Det viser analysearbejde foretaget af Mybanker.dk, som snarligt offentliggøres. Og det er jo selvsagt mere, end de ”voksne” kunder kan få. Men fortvivl ej. I år kan du nemlig også få del i konfirmandernes rentefest.

 

”Ud fra et forbrugersynspunkt er det ikke er helt fair, at de ”voksne” kunder tilbydes ringere renter end konfirmanderne. Derfor planlægger vi her i Mybanker at tilbyde en voksenkonfirmandseance, hvor man kan blive enten genkonfirmeret eller konfirmeret for første gang uanset alder. Præsterne skulle efter sigende være friske på at deltage, da de dermed kan se frem til, at der kommer flere besøgende i kirkerne. Vi påtænker også at invitere alle de banker, der har gode tilbud til konfirmanderne, så de kan blive matchet op med kunderne med det samme,” lyder det fra Morten Westergaard, direktør i Mybanker.

 

Ren win/win-situation

Mybankers initiativ falder på et tørt sted. På bare ti år har den danske folkekirke oplevet massiv medlemsflugt. I 2007 var 82,6 procent af befolkningen medlem af folkekirken, men per 1. januar 2017 var tallet faldet til 75,9 procent. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

 

”Det er jo en ren win/win-situation. Kunderne får bedre renter, og kirkerne får flere medlemmer i en tid, hvor de ellers har været hårdt ramt af medlemsflugt,” pointerer Morten Westergaard. Han tilføjer desuden at en dato for seancen vil blive fastsat senere i april.  

 

Og så er der vidst bare tilbage at ønske alle læsere en glædelig 1. april. Vi kan for resten meddele at vi snarligt er klar med den årlige undersøgelse af tilbuddene til de ”rigtige” konfirmander. 

 

APRILSNAR :) 

 

sidst redigeret: 19. januar 2018
9 kommentarer
Ib Breinholt Marthin
01. April kl. 09:11
Godt initiativ
lise brøcher (1)
01. April kl. 09:22
Er det en aprilsnar eller hvad??
Niels Efternavn
01. April kl. 09:25
God idé - men først efter at have klikket på videoen blev jeg EN LILLE SMULE klogere.
Nikolaj Rostgaard
01. April kl. 09:47
Kunne I ikke også arbejde på, at man kan blive døbt igen, så vi kan starte forfra med en børneopsparing.
ECKEROTH
01. April kl. 10:14
Så er spørgsmålet vel bare om hvilken præst der står nede for enden? Det er jo ikke alle der er kristne...
Fredensborg
01. April kl. 10:17
Aprilsnar :-))
Hans Ove Jensen
01. April kl. 10:54
Aprilsnar, men som Mybanker læser er jeg sikker på i kommer med alternative kreative muligheder for at få lidt rente af vore penge.
Bjarne Holm (1)
01. April kl. 11:06
Hvilken salme synger vi når konfirmationen finder sted. Hvad med: Operaen med koret fra My Banker. Stemmerne sættes i med højt at flyve. Dur fra Aprilstonearten
Bjarne Holm
Mogens Nielsen (1) (2)
01. April kl. 13:40
Kirkeskat! Behøver jeg at sige mere? Tænker at det bliver en rigtig dårlig forretning at melde sig ind i folkekirken for at opnå høje renter på et beløb af begrænset omfang. Men en morsom aprilsnar er det :-)
Del dine erfaringer eller spørg Mybankers tusinder af brugere til råds her. Kommentarerne er til brug for Mybankers brugere og besvares ikke af Mybanker eller artiklens forfatter.
Har du læst Mybanker.dk's generelle debatregler?